Hvad tilbydes der?

Særpræg Designbureau arbejder på tværs af medier og kan assistere dig både analogt, digitalt og kommunikativt.
Dyk ned i kompetencerne herunder og tøv endelig ikke hvis det giver anledning til en snak.
Der kan vi jo altid starte…

Det kreative & kommunikative
Hos SRPG udvikles der koncepter og kampagner i alle tænkelige (og nogle gange utænkelige) former. Processen for en vellykket idé generering er beviseligt vellykket for mine kunder såvel som for mig selv. På en måde kan man sige at det udgør en slags en garanti for, at der leveres kreativitet og kvalitet på et højt niveau. Om det er Art Direction, strategisk design eller en blanding af det hele er naturligvis opgave afhængig. Men når alt kommer til alt gælder det jo om at finde frem til den bedste og mest holdbare idé.

Udvikling af identitet/branding
I en tid præget af hurtige beslutninger og auto genererede beskeder er udviklingen af din brand identitet særdeles afgørende. Det er vigtigere end nogensinde før at sikre, at dit brand er tydeligt og konsekvent, når det opfattes af din modtager. Først når man har et klart billede af, hvordan brandet skal opfattes, ja så stiger dets værdi, og effektiviteten af dine indsatser på kommunikationen forbedres. Derfor er denne fase ofte launch-spot for enhver rejse hen imod at styrke et brands berettigelse og tilstedeværelse. SRPG arbejder med en analog tilgang i udviklingsprocessen og har hele tiden kunden med på sidelinjen… I sidste ende lander en identitet som kan begå sig særdeles godt, både analogt og digitalt.

Digitalt design & udvikling
Rent faktisk startede SRPG Designbureau som et rent digitalt bureau, på et tidspunkt (1999) hvor det at have en online tilstedeværelse stadig var noget nyt og meget ‘fresh’. Med andre ord har SRPG været digitale først, og i dag arbejdes der mere eller mindre gnidningsfrit mellem de forskellige discipliner – for at sikre det kreative niveau for vores digitale arbejder. Samarbejdet med udviklere som altid sørger for at være opdateret på det nyeste, både for deres egen skyld og selvfølgelig også for dig som kunde er et must. Uanset om det drejer sig om nyt website, intranet eller UX/UI design til en App baseret løsning, så kan SRPG Designbureau hjælpe dig videre.


ESG – Grafisk design & visualisering
ESG, som står for Environmental, Social, and Governance, refererer til en række kriterier, som investorer og virksomheder bruger til at vurdere en organisations bæredygtighed og sociale påvirkning ud over blot dens finansielle resultater. I dag bliver ESG-kriterier stadig mere betydningsfulde i både forretningsverdenen og samfundet som helhed.

Transparens og ærlighed
Grafisk design kan hjælpe med at kommunikere din virksomheds ESG-initiativer og resultater på en klar og ærlig måde. Det kan være udvikling af infografikker, der viser virksomhedens bæredygtighedspræstationer, eller udvikling af grafisk støttede rapporter, der visuelt detaljerer virksomhedens sociale og miljømæssige indvirkning. Overordnet set kan grafisk design have en kraftfuld indvirkning på ESG-principper i virksomhedens branding og kommunikation. Ved at hæve sig op i helikopterperspektivet, når det kommer til designprocessen, kan det grafiske og visuelle hjælpe til med at fremme forståelsen for bæredygtigheden, mangfoldigheden og ansvarligheden i din virksomhed. Fordi et stærkt ESG program der er bakket op ad en appetitlig visuel fremtoning, udstråler bare så meget mere slagkraft. Transparens og ærlighed – det betaler sig!

Branding & Identitet

Website- og digitalt design

ESG design & visualisering

Særpræg Designbureau har gennem årerne løst opgaver for:
Wrist Ship Supply // Behag Din Smag // LEGO // Bestseller // Verdo Energi // NRGI // Rema 1000 // UniOil // Teater Nordkraft // Fredericia Musicalteater // Turnénetværket // Aalborg Kommune // Sølund // Skanderborg Kommune // Midttrafik // Museum Skanderborg // Garrets International // Boligforeningen Århus Omegn // Plusbolig // Arbejdernes Andels Boligforening // FA09 // Skiold // Aalborg Ishockey Klub // Arctic Outdoor // Nordic Weaving // Skanderborg Kulturhus // Rumas // Loop Fitness // ManiPine // Edutasia // Nyledige // Logic Media // Space Inventor // Selek // Morten Andersen // Bolignet Aarhus // Lange PR // Børneklinikken Aalborg // Reumatologisk Klinik Aalborg // Skagensmaleren // …

Se mere til mit arbejde her:

Contact

Skal vi arbejde sammen?

En lille mail eller et opkald på telefonen kan man jo altid starte med.
Og hvem ved hvad det kan føre med sig…

Besøgsadresse:
Pieren 34
9000 Aalborg
(i bygningen med navnet Östover)

Ring: 26120028

Contact