Landsbyen Sølund

Danmarks største botilbud for voksne. Det gode liv.

Opdragsgiver
 • Landsbyen Sølund
  Skanderborg Kommune
Foto og video
 • Malene Lundgren
  Henriette Klausen
Omfang
 • Visuel identitet
 • Designguide
 • Grafisk design
 • Koncept
 • Fagblade
  Fagbøger
 • Internt undervisningsmateriale
  Illustrationer

Kunden

Landsbyen Sølund er Danmarks Største botilbud for voksne med betydeligt og varig nedsat fysisk og psykisk funktionsniveau. Landsbyen Sølund har siden 1935 været et fællesskab for unikke beboere og dygtige og kreative medarbejdere.

Der er cirka 700 medarbejdere i Landsbyen Sølund, hvoraf hovedparten er pædagogisk uddannede. Herudover er der social- og sundhedsassistenter, omsorgsmedhjælpere og andre faggrupper, som er med til at få hverdagen i landsbyen til at fungere. Lærings- og Videnscenter (tidligere VISS) er en sammenhængende del af Landsbyen Sølund.

#01
#02
#03
"Gennem mere end 10 år har SRPG Designbureau arbejdet sammen med landsbyen. Det er blevet til mere end 50 forskellige publikationer og diverse grafiske designopgaver."

Tag en snak med Christian på 2612 0028

Samarbejdet

En visuelt stærk afsender med meget på hjertet
Landsbyen Sølund og samarbejdet med dem som kunde har vist sig at være en fantastisk rejse – en rejse som man her, mere end 10 år efter, stadig føler kun lige er begyndt. Landsbyen Sølund er i en konstant vibrerende udvikling, både fagligt, pædagogisk, læringsmæssigt og samtidig også i de fysiske omgivelser.

Derfor er det et kundesamarbejde som aldrig bliver en sovepude, da samarbejdet kræver at man er på stikkerne og altid har ja-hatten skruet godt på hovedet.

Sidder du derude, lige nu, med et ønske om at løfte Jeres virksomhed videre opad, både æstetisk og strategisk, så vær ikke genert, send en mail og lad os sammen drøfte mulighederne. Kontakt mig lige her.

Se mere til mit arbejde her

Contact

Skal vi arbejde sammen?

En lille mail eller et opkald på telefonen kan man jo altid starte med.
Og hvem ved hvad det kan føre med sig…

Besøgsadresse:
Pieren 34
9000 Aalborg
(i bygningen med navnet Östover)

Ring: 26120028

Contact