Rumas

Design af møbler og interiør til det moderne kontor, siden 1969

Opdragsgiver
  • Rumas ApS
Omfang
  • Grafisk design
  • Koncepter
  • Kataloger

Kunden

Rumas er et dansk firma, som siden 1969 har designet møbler og interiør til det moderne kontor.

De har en lang tradition for at skabe funktionelle, robuste og elegante møbler. Alle deres designs bygger på en oprigtig passion for godt håndværk og solide materialer samt en altid kompromisløs holdning til detaljer og finish.

Motto: Gennem håndværk og professionel rådgivning skaber vi formfuldendte arbejdsbetingelser.

#01
#02
#03
"Gennem mere end 10 år har SRPG Designbureau arbejdet sammen med Rumas. Løsninger der primært har drejet sig om analoge produktkataloger og designserier – heriblandt den populære Frame reol serie."

Tag en snak med Christian på 2612 0028

Samarbejdet

Stærke analoge designs, med digitale ‘tendenser’
Samarbejdet med rumas ApS strækker sig over en periode på mere end 10 år. Det er grafisk arbejde som kræver at man har de æstetiske briller på, da produkter og designs fra Rumas alle dage har været, og stadig er, af højeste kvalitet og i lækre respektfulde materialer. Et kundesamarbejde som i fællesskab har båret os forbi prislister, imagebrochurer og produktserie-lanceringer. Alt sammen i et rent og ‘tight’ grafisk univers.

SRPG Designbureau vil gerne slå et slag for at analogt design stadig har relevans – det er nemlig ganske ofte at det analoge design har en stor betydning, når det kommer til at arbejde med digitalt design. Sidder du derude med tanker om at løfte Jeres virksomhed videre og opad (både digitalt og analogt) så lad os tale sammen. Kontakt mig lige her.

Se mere til mit arbejde her

Contact

Skal vi arbejde sammen?

En lille mail eller et opkald på telefonen kan man jo altid starte med.
Og hvem ved hvad det kan føre med sig…

Besøgsadresse:
Pieren 34
9000 Aalborg
(i bygningen med navnet Östover)

Ring: 26120028

Contact