Arctic Outdoor

Et nyt dansk outdoor brand har spændt buen og tager kampen op…

Opdragsgiver
  • Arctic Outdoor ApS
    Nicolai Andreasen
Foto og video
  • Nikolaj Schwaner
Omfang
  • Visuel identitet
  • Grafisk design
  • Samarbejde med tøjdesigner

Kunden

Arctic Outdoor er et nyt dansk outdoor brand. De har stolte rødder i familievirksomheden ARCTIC A/S, som blev stiftet af Herluf Brodersen tilbage i 1987. Med hans brede viden indenfor dun og tekstiler, samt dansk design, har han skabt en forretningsidé, som har været med til at forme ARCTIC A/S til det, det er i dag – nemlig specialister i udvikling og produktion af tekstiler, der sikrer varme og har langvarig holdbarhed.

#01
#02
#03
"SRPG Designbureau har specialiseret sig i grafisk og visuelt
at arbejde med designudtryk indenfor beklædning
– etablerede brands såvel som de nye og modige…"

Tag en snak med Christian på 2612 0028

Opdraget

Identiteten
Opdraget omkring det at skabe en identitet til et helt nyt brand kræver indsigt. Indsigt i hvilken type kunde man arbejder med, og på hvilke medier og platforme udtrykket skal være i stand til at arbejde og skinne igennem.

Der er i høj grad også brug for praktisk forståelse for hvordan en identitet, til netop et outdoor brand skal kunne begå sig. Det forholder sig nemlig således at en identitet til outdoor har nogle ‘krav’ der skal være ret klare. Det drejer sig bl.a. om at logo og bomærke skal være praktisk brugbart, på diverse overflader og tekstiler såvel som broderi/vævning. Her har sparring med tøjdesigner også været en vigtig og uundværlig del af processen. Arctic Outdoor er kommet for at blive! Det er jeg sikker på.

Se mere til mit arbejde her

Contact

Skal vi arbejde sammen?

En lille mail eller et opkald på telefonen kan man jo altid starte med.
Og hvem ved hvad det kan føre med sig…

Besøgsadresse:
Pieren 34
9000 Aalborg
(i bygningen med navnet Östover)

Ring: 26120028

Contact